Vendégkönyv

Hozzászólások (1)

Prideu
6 éve, 10 hónapja, 24 napja és 5 órája
miért nem csináltok inkább gportalos oldalt? picit több a lehetőség azokban, de sebaj... régesrégi yuri animéket tesztek ki, amiket már más fordítócsapat kivégzett?
énis szeretem a yurit, de azért ez a 12 éves módjára nyáladzás kicsit kiveri a biztosítékot.. nálam.
viszont kezdetnek jó... gondolkodtatok már azon, hogy mangákat is feltesztek, vagy esetleg fordítotok? mert megérné... és kicsit értelmesebb is lenne a tartalom.
igazából láttam ennél rosszabb oldalakat is.

...egyébként mindenki úgy oda van a Strawberry Panic ért, de mi értelme az egésznek? abban a suliban mindenki de mindenki leszbikus??! mindegy... 13 évesen énis elnéztem xD de így visszagondolva xD elég korlátolt érzelmi világú animéről van szó amiben végig várunk valamire, de semmi sem történik xD aztán az a drááámai befejezés :'D mindenféleképpen megér 1 misét xD milyen jól ki lehetne parodizálni xD

na mind1 szal, érdekes dolog ez a yuri xD pláne mert igencsak szemezgetni kell, mit érdemes megnézni, és mit nem, tulajdonképpen nekem a mangák jönnek be, hiszen 1 anime sem fogott meg igazán, talán még a kashimashi, mert vicces volt, igazi érzelmekkel és eleve nem egy drámai mű... legalábbis nem annak indul.. meg h fiúbol csaj lesz és annyi a reakciója h melltartót kellesz hordania... noss ha nekem nemet kellene váltanom a reakcióm az lenne: ************************** (levegővétel) ************** ****** **** **********???!! ******!!!! de nézhető :D
egyébként már ha ittvagyok megkérdezem azt is, ti yuri "fanok" (csak azért idézőjelesen, mert aki még a ezeknél az animéknél jár az tényleg csak idézőjelesen fan xD) szóval ti, leszbik vagytok? vagy hasonlók, vagy semmi köze ennek az egésznek a nemi identitásotokhoz?
ésmár csak alig 200 karakterem maradt amit felhasználhatok xD
csak azért, mert az én életemben komolyan bezavart a "yuri" és "shoujo ai" xD

érdekesnek tűntök én me
Ha Te is szeretnél hozzászólni, be kell jelentkezned.. Kérjük jelentkezz be!
Oldalmenü
Naptár